PSONI - Żory | Trening kulinarny
9845
post-template-default,single,single-post,postid-9845,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.8,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Trening kulinarny

06 Gru Trening kulinarny

Uczestnicy projektu wzięli udział w treningu kulinarnym. Uczyli się przygotowania dosyć prostej ale czasochłonnej potrawy, a mianowicie placków ziemniaczanych. Przed treningiem uczestnicy projektu ustalili z trenerami jakie produkty spożywcze i w jakiej ilości należy kupić, aby móc przygotować to danie. Ponadto uczestnicy uczyli  się przygotowania pysznego deseru tj. galaretki z owocami i bitą śmietaną. Trenerzy uczyli także uczestników projektu zasad bezpiecznego przygotowywania posiłków tj. używania ostrych przedmiotów takich jak noże kuchenne i tarki, posługiwania się gazowym piecem kuchennym i smażenia na gorącym oleju. Elementem treningu było również posprzątanie kuchni przez uczestników po zakończonej pracy.

 

 



Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress